top of page
  • Foto van schrijverReset

Welke hulp kunnen wij jou bieden?

OPLEIDING EN WORKSHOPS

Zit het digitale tijdperk je soms ook op de hielen? Je kinderen kunnen er eenvoudig mee overweg en ook je collega’s zijn digitale duizendpoten. Het is vervelend wanneer je je computer niet kan doorgronden en je de populaire applicaties maar niet onder de knie krijgt. Of misschien overweeg je wel een carrièreswitch, maar twijfel je aan je computervaardigheden? De opleidingen van Reset kunnen je daarbij helpen. Eenvoudig foto’s en video’s posten in het WhatsAppgroepje van je familie, je computervaardigheden aansterken of een PowerPoint-presentatie vormgeven waar je collega’s écht van achterover vallen. Het kan!


PERSOONLIJKE AANPAK

Mis je de digitale basis of verdiep je je liever in geavanceerde functies? Bij ons vind je alvast tal van interessante opleidingen die jou dat duwtje in de rug kunnen geven. Van werken met sociale media, Facebook en Excel tot werken in de Cloud en aan de slag gaan met smartphone en tablet. Geen al te theoretische uiteenzettingen, maar dynamische en interactieve opleidingen die perfect aansluiten bij jouw behoeften en verwachtingen. Staat jouw favoriete opleiding of workshop niet in het rijtje? Neem snel contact op en we bekijken samen wat we voor jou kunnen betekenen.


COMPUTERHULP EN -HERSTEL AAN HUIS

Brengen de nieuwste updates je helemaal van de kaart of slaat je computer alweer tilt? Het aansluiten van je muis, printer en tweede scherm loopt spaak en het ene virus na het andere baant zich een weg doorheen je computer. Ook je nieuwe tablet of smartphone kunnen wel eens problemen veroorzaken. Je foto’s van je smartphone naar je computer verplaatsen gaat de mist in en je tablet heeft zonet beslist om niet meer op te laden… Krijg jij ook de kriebels van dergelijke problemen? De computer opsturen voor herstel lijkt even de enige optie, maar daar kijk je echt tegenop. Je bent je toestel maanden kwijt en ontvangt een gepeperde rekening. Niet bij Reset!


Stuit je op een vervelend probleem of bezorgt je nieuwe smartphone je kopzorgen? Contacteer dan Reset. We luisteren zorgvuldig naar je verhaal en komen zo snel mogelijk bij je langs zodat je in een mum van tijd weer aan de slag kan. Samen analyseren we je probleem of je struikelblok en zoeken we naar een duurzame oplossing. Reset werkt bovendien niet achter de schermen, maar zorgt ervoor dat jij precies weet waar en hoe het probleem zich heeft genesteld. Jij staat bij ons immers centraal en we vinden het belangrijk dat je leert uit elk probleem dat zich voordoet. We zorgen ervoor dat je handige tips krijgt, zodat je eenzelfde probleem in de toekomst kan vermijden.


Wanneer we de deur van jouw huis of kantoor achter ons dichtrekken, kan je in de meeste gevallen gewoon weer aan de slag. Soms gebeurt het echter dat we je toestel toch meenemen voor herstelling. Geen nood, jij weet steevast waar je aan toe bent. Jij weet precies waar het spaak loopt en hoeveel de bijhorende kosten zullen bedragen. Je bent op de hoogte en blijft dat ook.


FEILLOOS AANKOOPADVIES EN VERKOOP

Een fantastische korting in het vizier voor je nieuwe laptop? Je kinderen worden groot en een nieuw toestel dringt zich op, of je oude pc begeeft het en is aan vervanging toe. Een nieuw toestel in huis doe je best niet over één nacht ijs. Koop geen kat in een zak en vraag advies aan Reset.


Computers, smartphones en tablets bestaan in allerlei vormen en maten, je ziet haast het bos door de bomen niet meer. Een geschikt toestel kopen, betekent bovendien voor iedereen iets anders. De ene leest mails, voert zoekopdrachten uit via Google en bewerkt documenten in Word, Excel en PowerPoint. De andere gebruikt complexe tekenprogramma’s voor het werk en verdiept zich in allerlei games. Dé ideale computer in huis halen? Reset peilt naar jouw noden en verwachtingen en selecteert voor jou de geschikte toestellen. Ook wanneer jezelf een laptop op het oog hebt, kan je bij ons terecht voor advies. Samen een doordachte keuze maken?


Reset geeft niet alleen betrouwbaar advies, maar voegt ook de daad bij het woord. Je nieuwe tablet, computer of randapparatuur eenvoudig aankopen kan ook via ons. De verdelers en bijhorende merken werden zorgvuldig geselecteerd waardoor jij steevast de ondersteuning krijgt die je verdient. Neem contact op en ontdek ons aanbod!

13 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page