top of page
  • Foto van schrijverReset

iPhone met schade, niet mee blijven rondlopen

De meest voorkomende iPhone defecten spreken voor zich. Namelijk een scherm dat gebarsten is of een batterij die verspringt in percentages of vliegensvlug leegloopt. Twee gekende problemen die je best zo snel mogelijk laat herstellen om verdere schade te vermijden.


Waarom je iPhone scherm best laten herstellen bij barsten?

  • Voorkom waterschade: Je toestel is niet meer waterdicht en kan meer schade aanrichten wanneer het in contact komt met water.

  • Opgeblazen batterij: Glassplinters kunnen in het toestel geraken en schade veroorzaken aan de batterij.

  • Cameraproblemen: doordat stof in het toestel kan, komt er stof voor de lens te zitten. Deze raakt hierdoor beschadigd en zorgt voor slechte fotokwaliteit.


Waarom je iPhone batterij best laten vervangen bij slechte prestaties?

  • Batterij opzwelling: Doordat de iPhone batterij door zijn cyclussen is, zal bij verder gebruik de batterij op termijn opzwellen. Dit veroorzaakt druk op het scherm waardoor het schade kan aanrichten aan de iPhone display.

  • Onzekerheid: Los van de hardware is het ook vervelend wanneer je niet meer op je iPhone kan rekenen. Verwacht je een belangrijke telefoon of ga je een avond uit. Je batterij die plots uitvalt op bijvoorbeeld 40% is alles behalve leuk.


Het verschil tussen originele en namaak iPhone onderdelen

Originele en namaak iPhone schermen zorgen voor veel verwarring en onduidelijkheid. Als onwetende consument zal je dan ook nauwelijks het verschil merken. Toch zullen namaak onderdelen een korte levensduur hebben en vaak een mindere beeld en glaskwaliteit. Wanneer je 100% zekerheid wil, kan je bij Apple een origineel scherm laten plaatsen. Kies je voor een onafhankelijke partij zal het vaak om een OEM scherm gaan (ook wel Original Equipment Manufacturer). Op zich geen probleem aangezien het productieproces en de kwaliteit identiek zijn. Ook deze schermen zijn samengesteld met originele componenten maar worden zonder de merknaam verkocht. Zo zullen OEM onderdelen nooit in een Apple verpakking geleverd worden. Onze tip: kies voor OEM kwaliteit en een betrouwbare onafhankelijke herstelpartner. Zo kies je voor de beste kwaliteit, een snelle service en een langere garantie op de herstelling.


Is mijn iPhone nog waterdicht na de herstelling

Na een iPhone reparatie kan er geen garantie worden gegeven op waterdichtheid. Ondanks het toestel opnieuw geseald wordt met waterbestendige tape. Los hiervan wordt aangeraden om nooit met je toestel het water in te gaan. Er zijn namelijk enorm veel schadegevallen die aantonen dat niet alle iPhones waterbestendig zijn.

3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


Los comentarios se han desactivado.
bottom of page